Olika typer av hudföryngring

Det finns många olika typer av hudföryngrande behandlingar. En del är mer permanenta än andra, och en del är relativt nya på marknaden. Det finns både sätt att släta ut rynkor, motverka dem, men också blir av med ojämnheter som åldersfläckar och liknande. Här får du en liten överblick av vad som finns att välja mellan.

Om du letar efter en hudföryngringsspecialist rekommenderar vi https://narvaderma.se/ eftersom de har ett proffsigt bemötande som många uppskattar.

Att föryngra sin hy kan man göra på olika sätt. De vanligaste behandlingarna är att ta bort rynkor och finare linjer runt munnen, ögonen och mellan ögonbrynen. Man kan också ta bort ärr, ytliga blodkärl och pigmentfläckar som gör att huden ser ojämn och ”åldrande” ut. Överskottshud på ögonlock är en annan vanlig behandling.

Anti-age en djungel

Det är inte lätt att hitta i anti-age-krämernas djungel, och ska sanningen fram är det inte alla som funkar. Behandlingar, så som dermapen, fillers och liknande har en helt annan djupgående effekt än vad vanliga serum har. Om du har premium kan du läsa vad denna hudläkare säger:

”Hudläkaren Anne Birgitta Undén reder ut begreppen och rekommenderar fem anti aging-serum som håller vad de lovar.”

Din hud åldras naturligt, men för den del går det fortare än för andra. Det beror ofta på genetik, men också på vår generella livsstil. Ett sätt att motverka rynkor hemifrån är genom att hålla huden fuktig, speciellt under den torra vintern.

Skulle du dock redan ha rynkor finns det inga krämer som slätar ut, då kan du istället göra en behandling. Kom ihåg att du är vacker som du är, och att en del människor tycker att rynkor är charmiga! Det behöver med andra ord inte vara negativt, tvärtom. Det hela handlar om vad du själv känner.