Slipp oönskat hår

Det finns en rad olika metoder för att bli av med oönskad hårväxt, men vissa sätt är mer permanenta än andra såsom IPL vilket är en laserbehandling – och just därför är den så populär.

”Hårborttagning med IPL raderar inte bara hår, utan även dina fruktlösa försök till att bli av med detta ständiga ok. Tänk bara hur mycket tid du tillbringar på att åter och återigen bli av med håret!” läs mer om IPL här.

När det kommer till att bli av med oönskad hårväxt finns det många knep att ta till, men vissa är mer effektiva än andra. Ett exempel på effektiv och permanent hårborttagning är att använda laser genom så kallad IPL, Intense pulsed light. Med bara en eller ett par behandlingar så förstörs hårroten på stället man behandlar och behandlingen är varken jobbig eller speciellt smärtsam. Och vips är man fri från hår och behöver inte komma tillbaka för fler behandlingar igen.

Just den typen av attityd är vad en laserterapeut i Jönköping har om sina behandlingar. I en intervju med lokaltidningen Jnytt säger hon att hennes mål är att aldrig se kunden igen efter att behandlingen är slutförd. Visserligen kan det kosta en hel del att göra den här typen av behandlingar, men när man tänker lite närmare så ska man komma ihåg att vi faktiskt spenderar en hel del pengar på våra rakprodukter som det är – så i det långa loppet är en laserbehandling faktiskt en inbesparing för framtiden. Tänk vad skönt att aldrig behöva köpa en ny rakhyvel igen? Det är just vad man slipper när man lasrar bort håret så även om man kanske inte tror på det som utlovas fullt ut så kan det i alla fall vara värt att testa för tänk så skönt att aldrig behöva oroa sig för pinsam hårväxt igen, urskönt!