Vårens handväskor och skönhetstrender

Våren 2019 är fylld av djurmönster, funktionalitet och sprakande färger. Gyllengul, rosa och zebramönster är några av huvudtrenderna som även syns i handväskor. De vackra pastellerna letar sig även in i kosmetikabranschen, där du finner en uns av 80-talet. Här följer en sammanfattning av vårtrenderna 2019 – speciellt vad handväskor och skönhet beträffar.

Det är hur lätt som helst att snygga till en alldaglig outfit till något unikt. Prova med en handväska från https://www.edblad.com/se/accessoarer/bags.html eller några snygga smycken som skänker små färgklickar. Även din makeup gör skillnad och i vår ska du satsa på färgglada läppstift och ögonskuggor om du vill hänga med. Varför inte sätta gult på läpparna och på dina kläder? Eller blått över ögonen som passar till en koboltblå kavaj? Den blå mascaran från ABBA:s tid är stekhet i vår.

Trender inom handväskor

Om du följer modekedjornas utveckling vecka för vecka online, eftersom den fysiska modehandeln avtagit, så kanske du har lagt märke till den lyxiga hippiestilen. Fransar på väskorna, klirrande glaspärlor som ger en hint om att du är på väg redan 5 minuter innan du stigit in i rummet, samt etniska mönster i överflöd varvat med bast, radas upp under fliken ”Nyheter” på Zara, H&M och flera. Det ultramoderna zebramönstret är vårens största djurmönster, medan leopard och tiger var mer rätt i vintras. Eller varför inte experimentera med klara färger i år?

Midjeväskan

Ska du vara trendig till 100%, får du absolut inte glömma den praktiska midjeväskan som fortsätter att pryda midjorna på både killar och tjejer. Midjeväskorna var inne för några decennier sedan och har kommit tillbaka för att rota sig. Fördelen är att de blir ännu mer praktiska med tilläggsfickor och dubbla skärp, med mera.

Skönhetstrender

Vad är hett inom makeup, naglar och skönhet i allmänhet våren 2019? Under våren 2019 ser du tydliga kontraster med antingen en pudrig färgpalett av naturliga nyanser, eller en färgexplosion utan dess like. Varför inte satsa på båda – en till vardags och en till kvällen?

Buskiga ögonbryn

Är du trött på att plocka ögonbrynen? Lugn, för under 2019 ska de inte plockas alls utan vara så buskiga och stora som det bara går. Måla gärna ögonen i en sotig look samtidigt och behåll dina naturliga ögonbryn, så kan du känna dig snygg, naturlig och ”Instagram-fräsch”.